Nici gând să vrea să ne căsătorim!

Lori C., din Madrid: Bună ziua! Am auzit de dumneavoastră și aș dori să vă spun ce problemă am, sperând că mă puteți ajuta. Am un prieten-iubit, de patru ani. Nici gând să vrea să ne căsătorim, el spune că ne este bine așa și că în plus, o nuntă este foarte costisitoare, de ce să cheltuim atâtea mii de euro degeaba? M-am gândit să nu aibă pe altcineva. Mă simt oribil. Am ajuns să îl cer eu, de soț? Mi-a călcat demnitatea în picioare, credeam că mă iubește. Ce să fac? Eu vreau familie, el vrea distracție și nimic mai mult. Vă mulțumesc!

Lelia Marcu: Nu aș crede să aibă pe altcineva, nu par a fi semne. Dar nici să ne odihnim cu acest gând, nu poate fi înțelept. Așa se cam întâmplă când, ca femeie, nu pui piciorul în prag, cerând familia și apoi oferind distracția. Faceți exact așa cum simțiți, cum credeți că este corect. Răspunsul se află în inima dumneavoastră, acela este corect, calea cea bună. Să auzim de bine!