De 30 de ani nu am mai ieșit din bătătură!

Zenovia Mihaela Lupu din Teșcani: Mă dor picioarele, aceasta este problema mea. Doctorii spun că nu am mare lucru, dar pe mine mă dor. De 30 de ani nu am mai ieșit din bătătură! Trăiesc cu mama, soțul și-a găsit pe alta și îl înțeleg perfect, făceam la fel dacă aveam o soție cu așa probleme. Am înțeles că vecina de vis-a-vis mi-ar fi făcut, de ciudă că nu i-am dat o palmă de teren. Dar nu era de vânzare, ce să fac? Drept e că nici nu am făcut nimic cu el. Și dacă eram sănătoasă, tot așa rămânea. Să fie vrăji, sau ce este cu mine?

Lelia Marcu: Nu cred. Mai degrabă m-aș gândi la o depresie. Căutați un psiholog sau un duhovnic, să vă poată ajuta să descoperiți cauza depresiei. Dacă ați fi avut un alt limbaj, bănuiam o stare psihică mai rea…așa, bănuiesc doar depresia. Nu e puțin lucru o depresie, e bine să o tratăm cu seriozitate și să nu mai lăsăm un șarpe mic să se facă balaur, așa ca la dv.! Cum scăpați? Încercați cu o Sfântă Mare Cruce făcută în Numele Sfintei Treimi și faceți un singur pas dincolo de poartă. Restul vine de la sine! Îmbrăcați-vă cu putere de Sus și din interior. Sunteți odihnită, aveți această putere deja, doar face „nani”. Treziți-o, îi ajunge atâta somn! Doamne ajută, tuturor!