„De când citesc, sunt mai fericită!”

Mihaela Bălan, Londra: Cu drag vă urmăresc, am învățat multe lucruri de la dumneavoastră. Cel mai bun lucru pe care cred eu că l-am învățat a fost acela de a citi… trebuie să recunosc faptul că, înainte, mai bine mă puneai să fac menajul în trei vile decât să citesc ceva. Citind, după vreo câțiva ani, mi-am dat seama că tot ceea ce spuneați dumneavoastră în emisiuni, puteam citi în cărți, dar cine să citească? Așa o rușine am simțit, amestecată cu un sentiment de bucurie, bucuria de a descoperi lucruri noi, de folos, limbajul mi s-a îmbunătățit, am avut mai mult chef de viață, sunt mai pricepută în multe lucruri după ce am studiat atât și pot spune, da, poate cu lipsă de smerenie, că am devenit un pic mai bună și mai deșteaptă. Nu vreau să mă laud inutil, ci vreau să spun că aș sfătui pe oricine să pună mâna pe o carte.

Fiecare carte e o emisiune, un film, o enciclopedie, un terapeut, un doctor, un psiholog, un preot chiar, o desfătare de care te bucuri numai tu. E minunat! De când citesc, a dispărut depresia total, sunt mai fericită, mă descurc mai bine în situații grele, am un prieten mereu, în geantă, e cum nu poate fi mai bine! Pentru asta mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a dat cunoașterea atât cât putem noi, ca oameni, cunoaște! E minunat! Sunt alt om, mi-am recâștigat respectul de sine și câștigat respectul celorlalți! Poate par prea entuziasmată! Încercați, o învățătură în plus nu te face să pierzi nimic, dimpotrivă! E minunat ce faceți! Mulțumim!